Healing

Healing betekent “heel maken”, ordenen, dat wat balans nodig heeft. Een healing brengt altijd iets te weeg, ook al ben je je dat niet bewust. Er gebeurt altijd dat wat nodig is en het werkt op de verschillende nivo’s. Bovendien geeft het je weer energie. De energie blijft na de sessie doorwerken. Bij een healing lig je gekleed op de tafel.

Reiki behandeling

Via handoplegging wordt deze energie aan je doorgegeven ter verlichting, ondersteuning of voor ontspanning en heling. Reiki vindt vanzelf haar weg naar die gebieden die behandeling nodig hebben.

Reconnective healing

Een reconnective healing brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Het verbindt ons opnieuw met ons diepste Zijn.
Reconnective healing wordt gegeven zonder de persoon aan te raken.

Mocht je meer over reconnective healing willen lezen, dan kun je ook kijken op reconnectiegroningen

Healing op afstand

In deze tijd van afstand houden vind je het misschien prettig om van afstand een healing te ontvangen. Dit is mogelijk via Skype of als je dit liever hebt kan het ook zonder gebruik te maken van skype.
We spreken dan een tijd af, zodat je rustig kunt gaan liggen of zitten. De duur is 30 minuten, inclusief korte voor- en na bespreking. Betaling geschied van tevoren. Neem hierover gerust contact met me op als je meer informatie wenst.